Kalverstalinrichting

In uw stal groeien rosé kalveren uit tot flinke dieren met veel vlees.Onze kalverstalinrichtingen voor rosé kalveren worden meestal gemaakt van verzinkt stalen buizenframes. Inmiddels voor meerdere rosé kalverhouders naar tevredenheid een stalinrichting geleverd.

ROSÉ KALVERSTAL NEERPELT (BE)

rose kalverstal In april 2020 nam veehandel Buijtels in het Belgische Neerpelt een nieuwe rosé kalverstal in gebruik. Weko Group BV is in de startfase betrokken bij de bouwplannen, na advies en tekenwerk hebben wij de inrichting geproduceerd en compleet met de drinkwatervoorziening gemonteerd. Nieuw in ons…
Lees meer

Kalverstalinrichting Ospel (NL)

In het voorjaar van 2019 heeft Weko Group stalinrichting mogen plaatsen in een voormalige jongveestal in Ospel. Wat voorheen als melkstal diende is door ons in juli 2019 opgeleverd tot rosèkalverstal. Een mooi geheel is het geworden op een prachtig bedrijf!
Lees meer

3 Kalverstallen Deurne/Someren (NL)

In de laatste werkweek van 2017 maar liefst voor 3 kalverstallen de stalinrichting opgeleverd. Voor Maatschap Bennenbroek een prachtige stal in Deurne en twee stallen voor Veemesterij van der Heijden in Someren. Weko Group BV wenst deze ondernemers veel geluk en succes met de nieuwe stallen.
Lees meer

Hekken Rosékalverstal St. Geertruid (NL)

In 2017 heeft Weko Group BV in Sint Geertruid bij maatschap Habets de hekken voor een Rosékalverstal vervaardigd incl. montage. Oplevering zomer 2017
Lees meer

Kalverstalinrichting Valkenswaard (NL)

Voor de nieuwe stal van melkveebedrijf Verhoeven in Valkenswaard heeft Weko Group BV  de kalverstalinrichting vervaardigd en gemonteerd. Oplevering zomer 2017.  
Lees meer

KALVERSTALINRICHTING IN DEURNE (NL)

Voor de familie Bennenbroek heeft Weko Group BV in 2015 de stalinrichting voor de nieuwe stal in Deurne geleverd en gemonteerd.
Lees meer

KALVERSTALINRICHTING IN HÁCS (HU)

Voor een opdrachtgever leverde Weko Group BV in 2015 de stalinrichting voor hun nieuwe stal in Hács Hongarije. Deze kalverhouder heeft met eigen personeel de inrichting geplaatst.
Lees meer

Bel Weko Group

Voor Laswerk & Stalinrichting

0495-764003