Calf facility

In your stable, rosé calves grow into large animals with a lot of meat. Our calf housing facilities for rosé calves are usually made from galvanized steel tube frames. Meanwhile, a stable facility has been supplied satisfactorily for several rosé veal farmers.

CALF FACILITY STRAELEN (D)

In 2012 heeft Weko Group BV de stalinrichting voor 7 stallen in Straelen Duitsland geleverd en gemonteerd.
Read more

CALF FACILITY NEDERWEERT (NL)

Delivered and assembled in 2014: Rosé calf housing for 46 berths, size 7.34 x 3.52 m.
Read more

CALF FACILITY HÁCS (HU)

Voor een opdrachtgever leverde Weko Group BV in 2015 de stalinrichting voor hun nieuwe stal in Hács Hongarije. Deze kalverhouder heeft met eigen personeel de inrichting geplaatst.
Read more

CALF FACILITY DEURNE (NL)

Voor de familie Bennenbroek heeft Weko Group BV in 2015 de stalinrichting voor de nieuwe stal in Deurne geleverd en gemonteerd.
Read more

Calf facility Valkenswaard

Voor de nieuwe stal van melkveebedrijf Verhoeven in Valkenswaard heeft Weko Group BV  de kalverstalinrichting vervaardigd en gemonteerd. Oplevering zomer 2017.  
Read more

Fences Rosékalverstal St. Geertruid

In 2017 heeft Weko Group BV in Sint Geertruid bij maatschap Habets de hekken voor een Rosékalverstal vervaardigd incl. montage. Oplevering zomer 2017
Read more

3 Calf stables (Deurne/Someren)

In de laatste werkweek van 2017 maar liefst voor 3 kalverstallen de stalinrichting opgeleverd. Voor Maatschap Bennenbroek een prachtige stal in Deurne en twee stallen voor Veemesterij van der Heijden in Someren. Weko Group BV wenst deze ondernemers veel geluk en succes met de nieuwe stallen.
Read more

Call Weko Group

For welding & stable equipment

0495-764003