Calf facility

In your stable, rosé calves grow into large animals with a lot of meat. Our calf housing facilities for rosé calves are usually made from galvanized steel tube frames. Meanwhile, a stable facility has been supplied satisfactorily for several rosé veal farmers.

ROSÉ KALVERSTAL NEERPELT (BE)

rose kalverstal In april 2020 nam veehandel Buijtels in het Belgische Neerpelt een nieuwe rosé kalverstal in gebruik. Weko Group BV is in de startfase betrokken bij de bouwplannen, na advies en tekenwerk hebben wij de inrichting geproduceerd en compleet met de drinkwatervoorziening gemonteerd. Nieuw in ons…
Read more

Kalverstalinrichting Ospel (NL)

In het voorjaar van 2019 heeft Weko Group stalinrichting mogen plaatsen in een voormalige jongveestal in Ospel. Wat voorheen als melkstal diende is door ons in juli 2019 opgeleverd tot rosèkalverstal. Een mooi geheel is het geworden op een prachtig bedrijf!
Read more

CALF FACILITY STRAELEN (D)

In 2012 heeft Weko Group BV de stalinrichting voor 7 stallen in Straelen Duitsland geleverd en gemonteerd.
Read more

CALF FACILITY NEDERWEERT (NL)

Delivered and assembled in 2014: Rosé calf housing for 46 berths, size 7.34 x 3.52 m.
Read more

CALF FACILITY HÁCS (HU)

Voor een opdrachtgever leverde Weko Group BV in 2015 de stalinrichting voor hun nieuwe stal in Hács Hongarije. Deze kalverhouder heeft met eigen personeel de inrichting geplaatst.
Read more

CALF FACILITY DEURNE (NL)

Voor de familie Bennenbroek heeft Weko Group BV in 2015 de stalinrichting voor de nieuwe stal in Deurne geleverd en gemonteerd.
Read more

Calf facility Valkenswaard

Voor de nieuwe stal van melkveebedrijf Verhoeven in Valkenswaard heeft Weko Group BV  de kalverstalinrichting vervaardigd en gemonteerd. Oplevering zomer 2017.  
Read more

Call Weko Group

For welding & stable equipment

0495-764003