Pigtek / Porcon

Weko Group BV, voorheen bekend als Propork BV, heeft een rijke geschiedenis als dealer van het bedrijf Porcon/Pigtek in Deurne. Met onze uitgebreide ervaring en kennis in varkensstalinrichting zijn wij uw ideale partner voor het leveren van hoogwaardige producten en spare parts voor uw stallen.

Onze diensten en producten

Als voormalig dealer van Porcon/Pigtek, hebben wij diepgaande kennis van hun productlijnen en kunnen wij u voorzien van alle benodigde spare parts of vergelijkbare stalinrichtingen. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, wij bieden oplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeften.

Spare parts levering

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw stalinrichting in optimale conditie te houden. Daarom leveren wij een breed scala aan spare parts voor alle producten van Porcon/Pigtek. Onze onderdelen zijn van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat uw stal efficiënt blijft werken. 

Vergelijkbare stallen

Naast het leveren van spare parts, kunnen wij ook vergelijkbare stallen aanbieden die voldoen aan de hoge standaarden van Porcon/Pigtek. Onze stallen zijn ontworpen met aandacht voor detail en duurzaamheid, en wij werken nauw samen met u om de beste oplossing voor uw specifieke behoeften te vinden.

 

 

 

 


Waarom kiezen voor Weko Group BV?

  1. Ervaring en expertise: Met jarenlange ervaring als dealer van Porcon/Pigtek, hebben wij de kennis en expertise om u te voorzien van de beste producten en diensten.
  2. Kwaliteit: Wij leveren alleen producten van de hoogste kwaliteit, zodat uw stallen efficiënt en betrouwbaar blijven.
  3. Klantgerichte benadering: Wij werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat zij de beste oplossingen krijgen voor hun specifieke behoeften.
  4. Snelle levering: Wij begrijpen dat tijd een cruciale factor is in de landbouwsector, daarom zorgen wij voor snelle en efficiënte levering van spare parts en producten.

Neem een kijkje bij onze geleverde projecten

Bent u benieuwd naar de projecten die wij hebben gerealiseerd? Neem dan een kijkje bij onze geleverde projecten om een beter beeld te krijgen van de kwaliteit en diversiteit van onze stalinrichtingen. Wij zijn trots op de oplossingen die wij hebben geleverd en staan klaar om ook uw project tot een succes te maken.

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan spare parts voor uw Porcon/Pigtek producten of bent u geïnteresseerd in een nieuwe stalinrichting? Weko Group BV staat klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen.

Contactgegevens:

  • Telefoon: 0495-764003
  • E-mail: info@wekogroup.nl
  • Adres: Winnerstraat 107a – 6031 NK Nederweert
  • Website: www.wekogroup.nl

Samen zorgen we voor efficiënte en duurzame stalinrichtingen!

Bel Weko Group

Voor Laswerk & Stalinrichting

0495-764003

Heeft u een vraag?

Als u een vraag heeft kunt u altijd contact met ons opnemen

Neem contact op