Revolutioneer uw opslag met de stapelbare magazijnstellingen van Weko Group BV

05 februari 2024

In de hedendaagse logistiek en magazijnbeheer is efficiëntie het sleutelwoord. Weko Group BV, bekend om zijn innovatieve oplossingen in de metaalbewerkingsindustrie, brengt u een product dat niet alleen uw opslagruimte optimaliseert, maar ook de veiligheid en flexibiliteit van uw goederenopslag verbetert: de stapelbare magazijnstelling.

Uitzonderlijk draagvermogen en stabiliteit

Onze stapelbare magazijnstellingen zijn niet zomaar een opslagoplossing. Ze onderscheiden zich door een indrukwekkend laadvermogen van maar liefst 2.000 kg en zijn ontworpen met een volledig vlakke boven- en onderzijde. Dit zorgt ervoor dat uw producten stabiel en vlak gestapeld kunnen worden, terwijl het rek zelf perfect recht blijft tijdens verplaatsingen met een palletwagen of heftruck.

Afmetingen die functionaliteit en flexibiliteit garanderen:

Buitenafmetingen: 1545x1180x310 mm

Hartafmetingen: 1370x1000x310 mm

Binnenafmetingen: 1300×930 mm

Duurzaam en veelzijdig

Elk stapelrek is vervaardigd uit thermisch verzinkt S235 metaal, wat resulteert in een constructie die niet alleen uiterst sterk en stevig is, maar ook weerstand biedt tegen roestvorming en krassen. Het verzinkingsproces vindt volledig plaats in Nederland, wat ons in staat stelt de kwaliteit nauwkeurig te controleren en te garanderen.

Flexibiliteit in opslag

De flexibiliteit van onze stapelbare magazijnstellingen maakt ze een ideale keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar aanpasbare opslagoplossingen. Of het nu gaat om seizoensgebonden pieken, tijdelijke opslagbehoeften of efficiënt ruimtegebruik in uw magazijn, deze rekken bieden de perfecte oplossing. Ze zijn stapelbaar, waardoor u de hoogte in uw magazijn optimaal kunt benutten, en de buizen (rongen) op de hoeken zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes voor extra aanpassingsvermogen.

Geschikt voor binnen- en buitenopslag

Dankzij de robuuste, thermisch verzinkte uitvoering zijn onze stapelrekken niet alleen geschikt voor binnengebruik, maar ook voor buitenopslag. Deze veelzijdigheid maakt ze een waardevolle toevoeging aan elke opslagfaciliteit, geschikt om te voldoen aan een breed scala aan opslagbehoeften.

Investering die zichzelf terugverdient

Investeren in onze stapelbare magazijnstellingen betekent kiezen voor een duurzame, efficiënte, en flexibele opslagoplossing die zijn waarde behoudt. Of u ze nu gebruikt als alternatief voor palletstellingen, voor tijdelijke opslag, of voor intern transport, onze stapelrekken zorgen voor een eenvoudige en snelle opzet van extra opslagcapaciteit wanneer u dat nodig heeft.

Sluit u aan bij de innovatie

Weko Group BV nodigt u uit om de volgende stap in efficiënt magazijnbeheer te zetten met onze stapelbare magazijnstellingen. Ontdek hoe onze producten uw opslagruimte kunnen transformeren en uw logistieke operaties kunnen stroomlijnen. Neem vandaag nog contact op met ons team voor meer informatie en begin de toekomst van uw magazijnopslag vorm te geven. Of neem een kijkje op: https://www.wekogroup.nl/stapelrekken/ 

 

Bel Weko Group

Voor Laswerk & Stalinrichting

0495-764003