Pigs facility

Weko Group BV ontwikkelt en produceert varkensstalinrichtingen. We hebben een ruime ervaring in het ontwerpen van varkensstallen en complete projecten. Dit heeft geresulteerd in degelijke producten, het zo goed mogelijk meedenken met de varkenshouders en maatwerk stalinrichtingen. Een efficiënt stalontwerp met korte looplijnen levert een directe besparing op bouwkosten op en een dagelijkse besparing op arbeidskosten.

Voor enkele referenties van onze stalinrichtingen, klik hier!

Productverbetering

Door de ervaring die in de afgelopen jaren is opgebouwd is Weko Group BV uitstekend in staat om varkenshouders hoogwaardige en doordachte oplossingen wat betreft stalinrichtingen aan te bieden. Om dit te kunnen blijven doen, is voortdurende ontwikkeling van de inrichting van de stal nodig. Productverbetering vindt dan ook telkens plaats, zowel op basis van klantervaringen als eigen innovaties.

Persoonlijke ondersteuning en service

Levering van kwalitatief goede oplossingen is echter niet het enige waar Weko Group BV naar streeft. De ervaring leert dat een goed advies richting de klant en een goede service gedurende – en na de oplevering minstens zo belangrijk is. Varkenshouders kunnen dan ook rekenen op een goede, persoonlijke ondersteuning tijdens het gehele traject.

Maatwerk en totale ontzorging

Elke stalinrichting is weer anders o.a. door het gebouw, is het nieuwbouw of gaat het om renovatie? Daarnaast bepalen het soort dieren dat u fokt de looplijnen en inrichting van de varkensstal. Heeft u een vermeerderingsbedrijf of zeugenhouderij dan heeft u andere behoeftes dan wanneer u een vleesvarkensbedrijf of gesloten bedrijf heeft. Wij weten welke inrichting ieder type bedrijf nodig heeft. Op basis van uw wensen ontwerpen we samen met u de beste inrichting voor uw varkensstal, compleet van drinknippel tot roostervloer.

Verschillende staltypes en diergroepen:
– dekafdeling
– dragende zeugen
– kraamafdeling
– biggenopfok
– vleesvarkens met kunststof hokinrichting

Montage

Behalve het leveren van een varkensstalinrichting, kan Weko Group BV ook voorzien in het monteren van de inrichting. Wij staan garant voor een vakkundige opbouw van de stalinrichting en de overige gewenste voorzieningen.

Call Weko Group

For welding & stable equipment

0495-764003