Bridge railings

Weko Group BV heeft ruime ervaring in het vervaardigen van brugleuningen voor bruggen door het hele land.

NEN-EN 1090

Aan verschillende opdrachtgevers heeft Weko Group BV reeds brugleuningen geleverd. Weko Group BV is zich bewust van kwaliteitsborging en is sinds februari 2013 gekwalificeerd volgens de NEN-EN 1090-1, executieklasse 2.

Vanaf 1 juli 2014 is het verplicht dat alle onderdelen van een dragende staalconstructie voorzien zijn van een CE-verklaring volgens NEN-EN 1090. Middels de CE-verklaring, verklaart Weko Group BV dat het product voldoet aan alle constructieve eisen die in de relevante productnorm (NEN-EN 1090) gesteld worden.

Topkwaliteit

Met gekwalificeerde lassers volgens EN ISO9606-1 en lasmethode kwalificaties volgens  EN ISO 15614, leveren wij een topkwaliteit.

Weko Group BV staat in de markt bekend als specialist in ontwerp, productie en de montage van kwalitatief hoogstaande constructies in staal en heeft zich gespecialiseerd in het maken van stalen brugleuningen.

Met mooie referentieprojecten zoals de Amsterdamse brug en de Jutphasebrug, hebben we laten zien ook in het hoogste kwaliteitssegment een goed resultaat neer te zetten.

Call Weko Group

For welding & stable equipment

0495-764003